Spanje – Galicië
Pilot trip Galicië
Beschrijving

Bert Schmidt heeft hier in 2001 al eens gevist uit de bellyboat, samen met René Flohil.

Memorabele en spectaculaire visserij!!

Wat toen al lukte met alleen flippers aan de voeten, moet nu nog maar eens overgedaan worden met een gemotoriseerde bellyboat met dubbele turbo.

Ons doel is om een jaarlijkse trip naar deze veelzijdige droombestemming te organiseren.

Hiervoor moeten we research doen en gaan voorvissen. Dit gaat gebeuren in augustus 2024.

We gaan proberen om zeebaarzen, bluefish, bonito, pollak, makreel, etc. te vangen in de beschutte baaien van de Atlantische Oceaan aan de Noordwestkust van Spanje.

De zoutwater-skills van Mike Oldhoff moeten bijdragen aan het slagen van deze pilot-trip. Onze Pro-Staffer Nick Mager verzorgt de beeldregistratie per drone.

Viswater
Hoe wordt er gevist
Arrangement
Prijs
Zelf regelen
Geïnteresseerd

Je kunt je voor deze gevarieerde en leerzame vliegvisreis volledig vrijblijvend aanmelden door het formulier hiernaast in te vullen. Wij nemen daarna z.s.m. contact met je op.

Je kunt ook appen naar +31 6 11691487 (Whatsapp only).

Aanvraag: Spanje – Galicië

Eind juli 2023 ben ik met de Fly Fish Academy en Fish-n-Trips naar Kuusamo in Finland geweest voor een weekje vliegvissen. Het was een verkennende trip, maar daar viel niets van te merken. Alles was perfect georganiseerd, van vervoer en verblijf tot de keuze van de stekken. Ik bevond me in een zeer select gezelschap, de nationale-, europese- en zelfs wereldtitels waren sterk vertegenwoordigd. Een unieke gelegenheid om de fijne kneepjes van het nymfen af te kunnen kijken. Fish & Trips eigenaar Bert is een pracht vent met een heerlijk gevoel voor humor. Hij deelt alles wat hij weet met je om jou in de beste situatie te brengen om te vangen.

 

Jos Oliemans

JOS OLIEMANS

Als relatief nieuwe vliegvisser heb je aan Bert een goeie. Zijn kennis van de verschillende vliegvistechnieken, materialen en hoe je een rivier moet lezen maakte mijn trip naar Noorwegen onvergetelijk. Vorig jaar (juni 2023) ben ik voor het eerst op een vliegvisvakantie gegaan. De reis ging naar Fǿrde en was georganiseerd door de FlyFishAcademy in samenwerking met Fish-n-trips van Bert Schmidt. Het leuke aan deze reis was dat we op heel veel verschillende plekken hebben gevist; in stromende rivieren, met belly boats op de binnenmeren en in het fjord (met belly boat en vanaf de kant). We hebben heerlijk gegeten, vaak te lang nageborreld omdat het nauwelijks donker werd (Bert was meestal van de partij), en ontzettend veel gelachen. Kortom, deze reis is een aanrader. Hopelijk wordt de vliegvisreis naar British Columbia in 2024 net zo mooi!

 

Jim Brandts

JIM BRANDTS

Zomer 2023 is voor mij persoonlijk een bijzonder jaar geweest , met ruim 40 jaar vliegviservaring en  de daarbij horende vele reizen  , had ik toch het idee dat ik de diverse vistechnieken redelijk onder controle had.

Het European Style Nimphing, ofwel gechargeerd, onder de top vissen, leek mij niet echt te bekoren..

Na een fantastisch leuke trip met perfecte begeleiding in alles van Bert en diverse vaste vismaten van hem, heb ik in Kuusamo gezien dat met trainingen en overtuiging dit prima mogelijk is op de juiste wateren. De natuur, het vissen, en de super leuke groep met een bont gezelschap van persoonlijkheden zorgde voor perfecte dagen en ook bijzondere avonden met veel lol, muziek en af en toe een drankje..

Ik kan iedereen zonder schroom de trips van Fish-n-Trips en de FFA adviseren, betere partners en drilling instructors kan je je niet wensen.

 
Tony van der Schoor

TONY VAN DER SCHOOR

Noorwegen:

Voor mij was het leuk om kennis te maken met een totaal ander deel van Noorwegen. De afwisseling tussen de rivieren, de fjorden met de belly boot maakten deze reis voor mij bijzonder. Daarnaast was de accommodatie en het eten supergoed geregeld en hadden we een leuke en afwisselende groep. Het programma bracht veel variatie met zich mee waardoor geen dag hetzelfde was. Kortom een aanrader om op verschillende vissoorten te vissen.

 

Dennis Koot

DENNIS KOOT

Fins Lapland:

Wat een ervaring, prachtige natuur uitzonderlijke visplekken en superveel geleerd. Verschillende technieken dagelijks met succes in praktijk gebracht. Een ervaring om nooit meer te vergeten. De groep was in 1 woord geweldig, daar kwam bij dat de voorpret het extra leuk maakte voor mij.

 

Dennis Koot

DENNIS KOOT