Over ons

Leer Fish-n-Trips kennen…

Over ons

Fish -n-Trips is een initiatief van doorgewinterde vliegvissers en wereldreizigers.

Fish-n-Trips neemt gasten mee naar plekken met weinig hengeldruk waar de meeste Nederlandse vliegvissers niet zomaar komen. Wij zorgen voor prima slaapplekken, goed eten, huurauto’s, vergunningen, begeleiding ter plaatse, etc.
Aan elke reis hangt een ervarings-advies en Adventure-Label. We hebben trips voor beginners, maar ook voor doorgewinterde ‘cracks’. We houden met iedereen rekening en iedereen gaat als een betere vliegvisser met een glimlach naar huis.
Wij bieden een combinatie van avontuur, lol maken, vriendschappen smeden en het verbeteren van flyfishing-skills. De samenwerking met de Flyfishing Academy uit Reeuwijk maakt het mogelijk om alle deelnemers goed voor te bereiden op de trip die hen te wachten staat.
Profiteer van onze ervaring en trukendoos, profiteer van onze materiaalkennis en kom super voorbereid aan op elke bestemming.
Wij ontzorgen de gasten vanaf aankomst tot vertrek. Zelfs mensen die zelf alleen een waadpak bezitten, kunnen bij ons terecht. U kunt er voor kiezen om onze topmaterialen te gebruiken, zodat u geen duur materiaal hoeft aan te schaffen voor die enkele trip per jaar.

‘Come fish with us’

CONTACT

Telefoon
   +31 6 11691487 (Whatsapp only)

Email
info@fish-n-trips.nl

KvK
88951804

BTW
NL 004674785B79

 

Volg ons op social media!